icara-orthopeet

Eindelijk ging er iemand iets doen!

Ik kreeg van de ene op de andere dag pijn in mijn voet. Echt pijn. Ik kon niet meer lopen, niet meer goed slapen en al helemaal niet werken, zo veel pijn had ik. Na een periode van rust (misschien zou het vanzelf overgaan als we het rust gaven) ben ik in het ziekenhuis terecht gekomen. Nog meer rust, gips eromheen. Niets hielp.

Toevallig had ik een afspraak met een bedrijfsarts omdat wij een mediationtraining voor bedrijfsartsen gingen organiseren. Ik zat nog in het gips en werd af en toe door een collega opgehaald om toch een beetje bezig te blijven. Zij maakte mij terloops attent op de medische specialisten van ICARA. Mijn werkgever moest dat betalen maar dan zouden zij mij op korte termijn bij een gespecialiseerde orthopeed kunnen krijgen. Voor mijzelf als particulier was de wachttijd 8 maanden.

Toen het gips eraf was en er geen verbetering was heb ik ICARA gebeld voor een second opinion van de medisch specialisten van ICARA. Dat telefoontje gaf mij al zo veel hoop. Het was een opluchting dat nu eindelijk iemand iets ging doen. Ik kreeg een telefonische intake en binnen twee weken zat ik in een kliniek. Daar zijn heel snel allerlei stappen gemaakt. Eindelijk vooruitgang!

Ik ben er nog niet, maar ik ben bijna volledig aan het werk en heb nu uitzicht op een volledig herstel. Zonder de hulp van de medisch specialisten van ICARA zat ik waarschijnlijk nog met mijn been omhoog te wachten op verbetering. Dank ICARA!

Pien Hoogenboom, Hoofd Opleidingen
TheLimeTree, Mediation & Training