Duurzame inzetbaarheid

Wat beweegt een werknemer en hoe kun je werknemer en werkgever samen laten toetreden tot een duurzame arbeidsrelatie? Duurzame inzetbaarheid is een investerende stap voor elke organisatie met als meetbaar resultaat dat werknemers beter in hun vel zitten, minder fysieke chronische klachten en/of psychische chronische klachten ontwikkelen en daardoor meer arbeidsproductief worden en dus duurzaam inzetbaar zijn.

Duurzame Inzetbaarheid van medewerkers

Om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in uw organisatie te optimaliseren, kan ons belastbaarheidsadvies gebaseerd op de medische informatie van onze medisch specialisten de duurzame inzetbaarheid van medewerkers inzichtelijk maken. Bij duurzame inzetbaarheid van medewerkers ligt de nadruk op specifieke,arbeidsgerelateerde aspecten, zoals de algemene gezondheid, het werkplezier, de ontwikkeling en de betrokkenheid van de werknemer.

Duurzame inzetbaarheid voor uw organisatie

Duurzame inzetbaarheid wordt mede inzichtelijk gemaakt door de vertaalslag naar arbeid.

De medisch specialisten, verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen en adviseurs van ICARA gecombineerd met de jarenlange ervaring stelt ICARA in staat een zeer toepasbare en volledige rapportage op te stellen. Deze rapportage geeft zinzicht in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers voor uw organisatie.

Wij vertellen u graag meer over de oplossingen die wij voor u hebben!