Duurzame inzetbaarheid

Wat beweegt een werknemer en hoe kun je de werknemer en de werkgever samen tot een duurzame arbeidsrelatie laten komen? Duurzame inzetbaarheid is een investerende stap voor elke organisatie. Het meetbare resultaat is dat werknemers beter in hun vel zitten, minder fysieke chronische klachten en/of psychische chronische klachten ontwikkelen en daardoor meer arbeidsproductief worden en dus duurzaam inzetbaar zijn.

Duurzame Inzetbaarheid van werknemers

De duurzame inzetbaarheid van uw werknemers kan geoptimaliseerd en inzichtelijk worden gemaakt door ons belastbaarheidsadvies, gebaseerd op de medische informatie van onze medisch specialisten. Bij duurzame inzetbaarheid van werknemers ligt de nadruk op specifieke, arbeidsgerelateerde aspecten, zoals de algemene gezondheid, het werkplezier, de ontwikkeling en de betrokkenheid van de werknemer.

Duurzame inzetbaarheid voor uw organisatie

Duurzame inzetbaarheid wordt mede inzichtelijk gemaakt door de vertaalslag naar arbeid.

Onze medisch specialisten, verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen en adviseurs van ICARA, gecombineerd met onze jarenlange ervaring stelt ICARA in staat een zeer toepasbare en volledige rapportage op te stellen. Deze rapportage geeft inzicht in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers voor uw organisatie.

Wij vertellen u graag meer over de oplossingen die wij voor u hebben!