Nieuwsbrief December

Ach een graadje warmer, heerlijk toch?! Dit is al snel een reactie die we horen als we het hebben over ons klimaat. Mooie zomers, een lekker warm voorjaar en ja we missen wel het jaarlijkse schaatsen op natuurijs, nog niet te spreken over de Elfstedentocht, die willen we natuurlijk allemaal jaarlijks. Echter, er is ook een andere kant. Een kant waar we de gevolgen nog niet van kennen. Wel merken we al op dat er veranderingen plaatsvinden met invloed op onze arbeidsgezondheid. Een aantal benoemen wij in onze nieuwsbrief en mogelijk gaan we nog verrast worden door effecten die we nu zelfs nog niet kennen.

ICARA blijft belang hechten aan duidelijkheid in complexe verzuimdossiers. Psychische en fysieke expertises en onderzoeken hebben juist nu een open blik nodig, daar zorgen wij voor, rekening houdend met de nieuwe invloeden op onze arbeidsgezondheid!

Naast onze bekende medische expertises, psychologische, psychiatrische en arbeidsdeskundige onderzoeken biedt ICARA nu ook hulp bij het bevorderen van de psychische arbeidsgezondheid.

Met inzet van De Preventiedienst wordt uitval ten gevolge van stress en spanning juist voorkomen. Lees snel verder voor de mogelijkheden!

Met vriendelijke groet,

Matthijs Kat, algemeen directeur