Cases

Eindelijk duidelijkheid over mijn belastbaarheid

‘Na een second opinion ben ik doorverwezen naar Icara voor een medisch- arbeidsdeskundig expertiseonderzoek. Icara heeft zich bewezen als een werkelijk deskundig, volledig onafhankelijk expertisebureau op het gebied van medisch gerelateerde arbeidsbeperkingen. Het veelomvattende onderzoek door specialistische artsen en de verzekeringsarts leverden een heldere rapportage en een, met mijn claimklachten overeenkomende, Functionele Mogelijkheden Lijst. Het… Meer lezen “Eindelijk duidelijkheid over mijn belastbaarheid”

ICARA onze partner voor inzet expertises

Case De Arbodienst

In verschillende gevallen heb ik Icara ingezet voor een expertise. Het is plezierig dat je kort na de aanmelding gebeld wordt door een traject manager om de casus door te spreken en te bepalen wat er in de expertise nodig is. Hierbij denkt de traject manager ook goed mee. Verder zijn de relatieve korte wachttijden… Meer lezen “ICARA onze partner voor inzet expertises”

Hans Bakker
De Arbodienst

Door inzet van Icara bleek operatie voor mij toch de beste oplossing te zijn!

Met een ongelukkige val, stilstaand met de fiets,  waarbij ik op mijn schouder terecht gekomen ben begon mijn verhaal.
doordat de pijn maar niet minder werd ben ik maar eens naar de huisarts gegaan want de pijn werd maar niet minder en ik had problemen met bewegen en slapen. Mijn slaapprobleem was enorm, ik… Meer lezen “Door inzet van Icara bleek operatie voor mij toch de beste oplossing te zijn!”

Ton Jansen
Connexxion

Eindelijk ging er iemand iets doen!

icara-orthopeet

Ik kreeg van de ene op de andere dag pijn in mijn voet. Echt pijn. Ik kon niet meer lopen, niet meer goed slapen en al helemaal niet werken, zo veel pijn had ik. Na een periode van rust (misschien zou het vanzelf overgaan als we het rust gaven) ben ik in het ziekenhuis terecht… Meer lezen “Eindelijk ging er iemand iets doen!”

Pien Hoogenboom
TheLimeTree